Geen producten (0)

Voorwaarden

Levertijd
Levering binnen 2 weken, indien op voorraad bij fabrikant. Bij uitstel door overmacht neemt Warmtetech contact op met de klant. Spoedlevering binnen 48 uur mogelijk tegen een gewijzigd tarief op aanvraag van de klant.

Aflevering
De koper is verplicht gekochte zaken af te nemen op het moment waarop deze ter beschikking van de koper staan, danwel op het moment waarop deze hem worden bezorgd. Indien de koper de gekochte zaken weigert, of de afname op zo'n manier hindert dat deze niet mogelijk is, zullen de artikelen worden opgeslagen op risico en kosten van de koper.

De aflevering van de goederen wordt verzorgd door een bezorgdienst van Warmtetech. De goederen worden bezorgd tot de eerste drempel van de woning, bij een flatgebouw beneden tot de eerste drempel. De datum en het afleveradres wordt in overleg met u afgesproken. Onze apparatuur komt rechtstreeks van de Nederlandse fabrikant en is geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Transportkosten
Transportkosten zijn voor de rekening van de klant en gelden alleen bij bezorging in Nederland. De transportkosten komen over het totale bedrag van de artikelen + verwijderingsbijdrage heen.
Bij orders onder de €. 450 bedragen de transportkosten €. 35.-
Tussen de €. 450 en €. 1200.- bedragen de transportkosten €. 45.-
Bij orders boven de €. 1200.- bedragen de transportkosten €. 65.-
Bovenstaande tarieven zijn m.u.v. de Waddeneilanden. ( tarieven op aanvraag).
Bij prijzen afhalen magazijn geld geen tarief voor de bezorgkosten, mits afhalen op afspraak.

Verwijderingsbijdrage
Alle vermelde prijzen op onze site zijn inclusief 21% btw en de eventuele verplichte verwijderingsbijdrage Oude apparaten worden niet ingenomen door Warmtetech, daar moet u zelf voor zorgdragen.

Recht
Op alle overeenkomsten tussen Warmtetech zijn bij uitsluiting het Nederlands recht van toepassing.