Geen producten (0)
 

Beam Electrolux

€ 1.130,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving
Beam Electrolux centraal stofzuigsysteem

Met het centrale stofzuigsysteem van Electrolux verliest u nooit zuigkracht, verminderd huismijt en pollen in uw woning en u hoe hoeft geen stofzakken te verwisselen vanwege het zakloos centraal stofzuigsysteem.

De aangeboden set bestaat uit:
- 1 x Motorunit ZCV845 
- 1 x installatiepakket A (24 meter)
- 1 x plintzuiger (wit)
-  1 x luxe slangenset (10 meter)

Lichtgewicht en comfort
Omdat de motorunit van het centraal stofzuigsysteem stationair is, gebruikt u tijdens het stofzuigen alleen de lichtgewicht stofzuigerslang.
Hygiëne en gezondheid
Een centraal stofzuigsysteem maakt uw pand geheel stofvrij en draagt aldus bij aan een frisse en hygiënische leefomgeving. In tegenstelling tot een gewone stofzuiger worden de vieze stofdeeltjes niet terug de leefruimte in geblazen.
Centraal stofzuigen is geruisloos
Televisiekijken en telefoneren kunnen gewoon doorgaan, terwijl ook de baby rustig doorslaapt.
Krachtiger en efficiënter
De motor van een Electrolux centraal stofzuigsysteem is door zijn unieke opbouw (geen stofzakken die de motor aan kracht doen afnemen) tot 3x krachtiger dan die van een gewone stofzuiger.
Zelfreinigend filter
Een Electrolux centraal stofzuigsysteem is voorzien van een uniek zelfreinigend cyclonisch filtersysteem, gemaakt van het zeer duurzame en bestendige Gore-Tex "cleanstream filter". Dit filter dient niet vervangen te worden en de motor neemt niet in kracht af.
Eenvoudige installatie
Een Electrolux centraal stofzuigsysteem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in zowel nieuwbouw als bestaande panden. De uitgebreide installatiehandleiding, maakt het mogelijk dat het aanleggen van het Electrolux centraal stofzuigsysteem zeer geschikt is voor doe-het-zelf bouwers.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan: info@warmtetech.nl

Ook interessant

€ 310,00